Zeki DİŞKAYA

Zeki DİŞKAYA


NAMERT DÜNYA DÜZENİ VE BİZ!

07 Aralık 2021 - 14:08

NAMERT DÜNYA DÜZENİ VE BİZ!
 Evet bugün günümüzde olan açık net NAMERT BİR DÜZEN var dünyada  öylesine namertki hak hukuk adalet yok KİM GÜÇLÜYSE HAK ONUN .
Dahada güçlenmek için ürettikleri en acımasız silahlarını tereddüt etmeden insanlar üzerinde test etmekte etki alanları belirlenmekte ve para  uğruna devletlere satılmaktadır. Karşılıklı gelişmekte olan devletler ise birbirlerini boğmak için bu silahlara hücum etmekte ve korkunç bir silahlanma yarışına girmektedirler ve para kazanması gereken emperyalistlerde bolca güç kazanmaktadırlar ve etki alanlarını genişlettikçe genişletmektedirler. KOBAY OLARAK HEDEF BÖLGE İSLAM ÜLKELERİDİR  bir hırıstiyanın yahudiyle kavgasını göremessiniz. Saldırın Müslümana. BUDA YETMEZ UYUŞTURUCU BÜYÜK BİR SİLAH OLARAK KULLANILMAKTADIR. Belli bir strateji kapsamında milyar dolarların döndüğü UYUŞTURUCU piyasası acımasızca kullanılmakta yönetilmekte HEDEF ÜLKE GENÇLARİ BU İLLETİN PENÇESİNE DÜŞÜRÜLMEKTE HEM GENÇ NESİLLER YOK EDİLMEKTE HEMDE KORKUNÇ PARA KAZANILMAKTADIR.
Buda yetmez dünya hakimi 2 para vardı Euro ve dolar birde sanal para eklediler istemedikleri ülkeleri paralarıyla vurmakta ekonomisini allak bullak etmekte halkı canından bezdirip istemedikleri hükümetleri al aşağı etmektedirler. BUDA YETMEZ HEDEF ÜLKELERE KARŞI PARALI TAŞARON ROBOTLAŞMIŞ ASKERLER ÜZERİNDEN TERÖR YARATMAKTA o ülkelerin ekonomilerini bu belayla boğuşup çökertmekte silaha para kaynağı aktarmak zorunda bırakmaktadırlar.
TÜM BUNLARI YAPABİLMEK İÇEN BU EMPERYALİST HIRISTİYAN YAHUDİ DÜNYASI  hedef ülkelerde satılmış insan gücüne gereksinim duymaktadırlar bunları bulup kullanmaktadırlar bu kör olasıcalar acıdamadan  bu zındık yapılara hizmet edebilmektedirler.
Tüm bu oyun ve belalar karşısında MÜSLÜMAN TÜRK DEVLETLERİNE VE TÜRKİYEMİZE BAKALIM ANALİZ EDELİM.
Türkiye nin dışında Müslüman TÜRK DÜNYASINI AYAĞA KALDIRABİLECEK KANATLARI ALTINA ALABİLECEK ONLARI KORUYACAK 2. BİR DEVLET MAALESEF YOKKKK.
Böyle oluncada TÜRKİYE BU GÜÇLERİN HEDEFİ HALİNE GELMEKTEDİR. BİRDE TÜRKİYEMİZE BAKALIM.
20 YILDIR İktidarda olan AK PARTİ uzunca bir süre maalesef SAVUNMA SANAYİNE  kilitlenmedi  GENELDE ÇOK UZUN BİR SÜRE KENDİMİZİ SAVUNACAĞIMIZ YATIRIMLAR YAPAMADI  birde gücü elinde bulunduranların içinde bireysel çıkar peşinde koşanlar 3 maaş alan 5 maaş alan ve TOPYEKÜN MİLLİ BİR KALKINMA HAMLESİNE GİRMEDİ TAAKİ 3 yıl önceye kadar son 3 veya 4 yıldır MİLLİ BİR UYANIŞ GERÇEKLEŞTİ VE SAVUNMA SANAYİNE MİLLİ ÜRETİME YATIRIMA BAŞLANDI bunu  Top-tank-roket-füze-helikopter-iha-siha  e neticede MİLLİ UÇAĞA YOĞUNLAŞTI. Gemi hücumbot EN ÖNEMLİSİDE YAZILIMDA iyi bir atılımla kendi gereksinimlerini üretmeye başlayınca hele hele bu para babalarının sahasına girip siha iha-silah-araç gereç satmaya başlayınca TERÖRÜ EZMEYE başlayınca KURMAK İSTEDİKLERİ KÜRDİSTAN VEYA BÜYÜK ERMENİSTANI engellemeye çalışınca malum güçler topyekün saldırıya geçtiler ve TEK HEDEFLERİ TÜM BUNLARI YAPAN HÜKÜMETİ ALAŞAĞI ETMEK VE KENDİ EMRİNDEN ÇIKMAYACAK BİRİLERİNİ HÜKÜMET YAPMAK İÇİN VURDUKÇA VURUYORLAR.
BU OYUNU GÖRMEYEN BOL MİKTARDA SİYASIDE BALIKLAMA ATLAYIP OYUNA GELİR VAZİYETTE. ESAS Hayret veren ise HALA AK PARTİNİN içinde olupta hala parti adını kullanıp partiyede ülkeyede zarar veren insanların oluşu hayret vericidir.
SAYIN ERDOĞAN IN SÜRATLE 
1-HIRSIZLIĞA İHALEYE YOLSUZLUĞA FETÖYE TERÖRE KENDİSİ VEYA YAKINLARI BULAŞANLARI PARTIDEN VE ADAYLIKTAN UZAK TUTMASI
2-HALKIN KABUL EDECEĞİ HALKIN İÇİNDEN ÇIKAN MİLLİ DURUŞLU İSİMLERLE SEÇİMLERE GİTMESİ
ELZEMDİR VE  AK parti açısından tek çıkış yoludur.
Muhalefetinde oyunu iyi görüp ona göre politika geliştirmeleri VE TAYYİP GİTSİNDE NOLURSA OLSUN DEĞİL biz gelirsek ne yapacağızı açık anlaşılır ortaya koymaları elzem hale gelmiştir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum